Behandling af piskesmæld tilbydes

Læs mere her

Slip af med dine smerter ved hjælp af akupunktur

Har du fået et piskesmæld, eller har du ondt i nakken? Så kan en akupunkturbehandling være lige netop den behandling, som du har brug for.

Jeg er en RAB-registreret akupunktør, og jeg tilbyder behandling af piskesmæld og smerter i mine to klinikker i henholdsvis Auning og Randers. Her tager jeg hver dag imod klienter fra lokalområderne samt fra Hobro og flere andre nærliggende byer.

Jeg sørger for at tage mig god tid til dig og din behandling

Det er meget vigtigt for mig, at du oplever, at du får den helt rigtige behandling af piskesmæld, når du er hos mig. Derfor sørger jeg altid for at tage mig god tid til både at sætte mig ind i dine symptomer og til at udføre den nødvendige behandling. Derfor sætter jeg også altid en time af til mine akupunkturbehandlinger.

Behandling af piskesmæld kan både bestå af traditionel kinesisk akupunktur samt øreakupunktur eventuelt kombineret med kranio-sakral-terapi eller massage.​

Mine priser på behandling af piskesmæld

Jeg tilbyder en behandling af piskesmæld af ca. en times varighed til 500 kr. pr. behandling. Hvor mange behandlinger du har brug for kan være individuelt, og vi aftaler derfor nærmere omkring forløbet på et individuelt plan.

Da jeg er RAB-registreret, vil langt de fleste sundhedsforsikringer betale for din akupunkturbehandling hos mig.

Kontakt mig eller book din tid online

Hvis du kunne tænke dig at høre mere om min behandling af piskesmæld, eller hvis du har nogle spørgsmål, så er du altid meget velkommen til at kontakte mig. Det gælder selvfølgelig også, hvis du kunne tænke dig at booke en tid til en behandling hos mig i en af mine klinikker. Du kan med fordel også vælge at booke din tid online, hvis du foretrækker det. Så kan du gøre det, når det passer dig.

Jeg tilbyder en effektiv behandling af piskesmæld ved hjælp af akupunktur, og denne behandling er også velegnet for dig, som for eksempel lider af hjernerystelse.

Kontakt mig

Jeg besvarer henvendelser inden for 48 timer.
​Felter markeret med * skal udfyldes.

 
 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

Har du spørgsmål eller
​ønsker du at høre nærmere?

Find mine kontaktoplysninger herunder.

Randers Akupunkturhus

Haraldsvej 60, D, 8960 Randers

Klik her for rutevejledning

CVR: 25979362

Kontaktoplysninger

Telefon: 41 28 65 59

E-mail: joern@auningakupunktur.dk

Læs cookiedeklaration her

Telefontider

Mandag - fredag: 08.00 - 16.00

Lørdag og søndag: lukket

Mails besvares alle dage.