Kranio-sakral-terapi tilbydes

Læs mere her

Behandling ved hjælp af blide tryk

Kranio-sakral-terapi er en behandling, der udføres ved hjælp af blide tryk på knoglerne i kraniet, ansigtet, på rygsøjlen og på korsbenet. Behandlingen udføres enten i min klinik i Randers eller i Auning, og jeg har derfor mange klienter, der kommer fra lokalområderne, Hobro og omegn.

Grundtankerne bag kranio-sakral-terapi

Det kranio-sakrale system består af:

  • ​Knoglerne i kraniet, rygsøjlen og korsbenet (sacrum)
  • ​Membranerne der holder hjernen på plads i forhold til kraniets knogler
  • ​Hjernevæsken (cerebrospinalvæsken) som cirkulerer omkring hjernen.

​Kranio-sakral-terapi udspringer af behandlingsformen osteopati og er baseret på opfattelsen, at der i kroppen findes en rytme kaldet den kranio-sakrale puls, hvormed hjernevæsken (cerebrospinalvæsken) pumpes rundt i kroppen omkring hjernen og rygmarven med en hastighed på 6-12 gange i minuttet.

Tanken er, at den kranio-sakrale puls får knoglerne i kraniet og korsbenet og membranerne imellem knoglerne til at lave ganske små bevægelser – ligesom et åndedræt laver bevægelser i kroppen.​

Slip af med dine spændinger og blokeringer

En kranio-sakral-terapeut mener, at slag eller stød, influenza, chok, stress og andre påvirkninger, som kroppen udsættes for, kan give spændinger og blokere bevægelserne i det kranio-sakrale system og dermed påvirke den kranio-sakrale puls.

Ved hjælp af meget lette tryk i ansigtet, på særlige steder på rygsøjlen og på korsbenet søger kranio-sakral terapeuter at fjerne spændinger og blokeringer, så den kranio-sakrale puls igen er optimal.

Kranio-sakral-terapi er en meget blid behandlingsform, fordi kranio-sakral-terapeuten kun anvender meget lette tryk, der svarer til vægten af et stykke A4-papir. Derfor kaldes behandling også ofte for kranio-sakral-massage.

Prisinformation og booking af tid

Jeg sørger altid for at tage mig god tid til hver enkelt klient og behandling. Derfor tilbyder jeg en pris på kranio sakral-terapi af ca. en times varighed til 500 kr.

Du kan finde flere informationer om mine priser her.

Ønsker du at booke en tid til kranio sakral-terapi, er du velkommen til enten at kontakte mig eller til at booke din tid via mit online bookingsystem. Har du nogle spørgsmål omkring behandlingen, eller har du brug for flere informationer, så er du selvfølgelig også altid velkommen til at kontakte mig.

Kontakt mig

Jeg besvarer henvendelser inden for 48 timer.
​Felter markeret med * skal udfyldes.

 
 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

Har du spørgsmål eller
​ønsker du at høre nærmere?

Find mine kontaktoplysninger herunder.

Randers Akupunkturhus

Haraldsvej 60, D, 8960 Randers

Klik her for rutevejledning

CVR: 25979362

Kontaktoplysninger

Telefon: 41 28 65 59

E-mail: joern@auningakupunktur.dk

Læs cookiedeklaration her

Telefontider

Mandag - fredag: 08.00 - 16.00

Lørdag og søndag: lukket

Mails besvares alle dage.