Massage hos uddannet fysiurgisk massør

Løsning af ømme og spændte muskler

Har du ømme og spændte muskler? Har du fået en sportsskade, eller plages du af rygsmerter? Massage kan være løsningen på mange forskellige smertetilstande og skader.

Jeg er uddannet fysiurgisk massør og har arbejdet hos en kiropraktor siden 2002. Jeg tilbyder en individuel tilpasset massagebehandling for dig, der har brug for lindring af smerter og ømme muskler. Behandlingen foregår i min klinik i Randers. Jeg har derfor mange klienter fra både lokalområdet, Hammel, Hobro og omegn, men alle er selvfølgelig velkomne til at booke en tid hos mig.

Massagebehandling kombineret med andre relevante behandlinger

Hvis du plages af smerter, kan det muligvis være relevant for dig at få skræddersyet en behandling, der både indebærer massage samt nogle af mine øvrige behandlinger. Jeg tilbyder blandt andet også akupunktur samt Kranio Sakral Terapi, som begge kan være effektive teknikker mod smertetilstande og spændinger.

Jeg tilbyder en skræddersyet behandling, så du kan få lige netop den behandling, der kan hjælpe dig på bedst mulig vis. Derudover sørger jeg altid for at tage mig god tid til at komme grundigt omkring de specifikke problemstillinger.​

Hvad koster massage?

Jeg tilbyder en billig pris på massage til kun 300 kr.

Denne pris er for en behandling af ca. 30 minutters varighed.

Du kan finde mere information om mine priser ved at klikke her.

Kontakt mig og book en tid til en massagebehandling

Du er velkommen til at kontakte mig, hvis du ønsker at booke en tid til en massagebehandling. Du har også mulighed for at booke en tid online, hvis du foretrækker det.

Jeg kan hjælpe dig, hvad enten du har behov for sportsmassage, fysiurgisk massage eller en anden form for massagebehandling, der har til formål at lindre dine smerter og spændinger.

Jeg er RAB-godkendt og har mange års erfaring inden for mit fag. Jeg sørger for at tilpasse behandlingen, så den passer til lige netop dig og dine problemstillinger. 

Kontakt mig

Jeg besvarer henvendelser inden for 48 timer.
​Felter markeret med * skal udfyldes.

 
 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

Har du spørgsmål eller
​ønsker du at høre nærmere?

Find mine kontaktoplysninger herunder.

Randers Akupunkturhus

Haraldsvej 60, D, 8960 Randers

Klik her for rutevejledning

CVR: 25979362

Kontaktoplysninger

Telefon: 41 28 65 59

E-mail: joern@auningakupunktur.dk

Læs cookiedeklaration her

Telefontider

Mandag - fredag: 08.00 - 16.00

Lørdag og søndag: lukket

Mails besvares alle dage.