AMD-behandling der kan hjælpe 6 ud af 10 patienter

Lysbehandling af AMD

Som en af de få i Kronjylland tilbyder jeg AMD-behandling ved hjælp af lys. Behandlingen foregår i min klinik i Randers, så kommer du for eksempel fra Hobro, Hammel eller det øvrige Kronjylland, kan jeg hjælpe dig.

Den primære årsag til svagtsynethed blandt ældre mennesker

AMD er en af de mest almindelige øjensygdomme blandt ældre mennesker. Det er den primære årsag til svagtsynethed i hele den vestlige verden. I daglig tale kaldes AMD for øjenforkalkning. Der er dog ikke tale om en decideret forkalkning af øjet. Sygdommen skyldes, at næringen ikke når ud til synscellerne, og at affaldsstofferne ikke bliver fjernet.

Øjenlæger har ikke nogen behandlingsmuligheder for AMD. Det betyder, at patienterne langsomt vil miste synet, indtil man til sidst vil se gråt i gråt. 

En alternativ behandling af AMD der virker

Selvom øjenlæger ikke har nogen behandlingsmuligheder for AMD, så findes der dog alternative behandlinger. Et klinisk studie har vist, at akupunktur kan hjælpe hele 6 ud af 10 patienter. Det er vel at mærke patienter, der langsomt vil miste synet, hvis de ikke bliver behandlet.

En AMD-behandling hos mig har til formål at stoppe udviklingen af svagtsynethed eller at forbedre enten tør eller våd AMD. Til behandlingen anvender jeg:

  • ​Akupunktur
  • ​Infrarød lysterapi
  • ​Kosttilskud.

Behandlingsforløbet strækker sig over 15 behandlinger fordelt på to måneder. Det vil sige behandling to gange om ugen kombineret med et særligt højdosis-vitamintilskud.

Nogle patienter oplever at få et forbedret syn, mens andre får stoppet udviklingen af sygdommen. Jeg kan ikke hjælpe alle AMD-patienter, men jeg giver alle mine patienter den bedst mulige behandling, jeg overhovedet kan tilbyde.

Uanset hvad er det værd at prøve min AMD-behandling. Alternativet er, at du langsomt mister synet, fordi der ikke er andre behandlingsmuligheder.

Pris og tidsbestilling til AMD-behandling

Jeg tilbyder en AMD-behandling til en samlet pris på 6.000 kr. Prisen dækker som nævnt over 15 behandlinger fordelt over to måneder.

Du er velkommen til at kontakte mig for at booke en tid, eller du kan booke din tid online.

Kontakt mig

Jeg besvarer henvendelser inden for 48 timer.
​Felter markeret med * skal udfyldes.

 
 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

Har du spørgsmål eller
​ønsker du at høre nærmere?

Find mine kontaktoplysninger herunder.

Randers Akupunkturhus

Haraldsvej 60, D, 8960 Randers

Klik her for rutevejledning

CVR: 25979362

Kontaktoplysninger

Telefon: 41 28 65 59

E-mail: joern@auningakupunktur.dk

Læs cookiedeklaration her

Telefontider

Mandag - fredag: 08.00 - 16.00

Lørdag og søndag: lukket

Mails besvares alle dage.