Behandling af hjernerystelse tilbydes

Læs mere her

Har du fået en hjernerystelse?

Undersøgelser viser, at mindst 25.000 danskere om året får en hjernerystelse i større eller mindre grad. Ofte forsvinder symptomerne gradvist uden behov for behandling, men i omkring en tredjedel af alle tilfældene vil hjernerystelsen udvikle sig til at blive kronisk, hvis der ikke sættes ind med den rette behandling.

Jeg hjælper dig gerne med at sikre den rette behandling af hjernerystelse ved hjælp af akupunktur. Behandlingen foregår enten i min klinik i Randers eller i Auning, og jeg har derfor mange klienter, der kommer fra lokalområderne samt Hobro og omegn.

Sådan kan akupunktur hjælpe mod hjernerystelse

Der er flere studier, der viser, at akupunktur har en positiv virkning på hjernerystelse. Det kan både skyldes, at de sterile nåle kan være med til at lindre dine symptomer, samtidig med at de kan fremskynde helingen.

Til behandling af hjernerystelse ved hjælp af akupunktur kan jeg både tilbyde traditionel kinesisk akupunktur samt øreakupunktur.

Jeg tager mig god tid til behandling af hjernerystelse

Det er vigtigt at sætte ind med den rette behandling af hjernerystelse. Derfor lytter jeg nøje til dine symptomer og problematikker som følge af hjernerystelsen, og jeg tager mig god tid til at udføre behandlingen. Derfor sætter jeg altid ca. en time af til behandling af hjernerystelse.

Priser og tidsbestilling

Jeg er en RAB-registreret akupunktør, og derfor kan du altid være helt tryg ved, at akupunkturbehandlingen bliver udført efter alle forskrifter hos mig. Derudover betaler de fleste sundhedsforsikringer for akupunktur udført af en RAB-registreret behandler.

Prisen på behandlingen ligger på 500 kr. for ca. en times behandling, og du kan finde mere information om mine priser ved at klikke her.

Du er også velkommen til at kontakte mig, hvis du har nogle spørgsmål omkring mine priser eller behandling af hjernerystelser. Det gælder selvfølgelig også, hvis du har brug for mere information, eller hvis du ønsker at bestille en tid. Tidsbestilling kan også ske via mit online bookingsystem.

Kontakt mig

Jeg besvarer henvendelser inden for 48 timer.
​Felter markeret med * skal udfyldes.

 
 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

Har du spørgsmål eller
​ønsker du at høre nærmere?

Find mine kontaktoplysninger herunder.

Randers Akupunkturhus

Haraldsvej 60, D, 8960 Randers

Klik her for rutevejledning

CVR: 25979362

Kontaktoplysninger

Telefon: 41 28 65 59

E-mail: joern@auningakupunktur.dk

Læs cookiedeklaration her

Telefontider

Mandag - fredag: 08.00 - 16.00

Lørdag og søndag: lukket

Mails besvares alle dage.