Stressbehandling ved kortvarig og langvarig stress

Læs mere her

Lider du af stress? Få den rette hjælp

Rigtig mange danskere lider af stress, og mange har utroligt svært ved håndtering af stress, langvarig som kortvarig, der fylder rigtigt meget i de flestes hverdag. Derfor kan en stressbehandling eller hjælp til stresshåndering i mange tilfælde være nødvendigt, og hvis du er en af de mange, der har brug for hjælp, står jeg til din rådighed.

Jeg tilbyder stressbehandling ved hjælp af akupunktur. Behandlingen foregår i en af mine to klinikker i henholdsvis Auning og Randers. Derfor har jeg mange klienter fra lokalområderne, de nærliggende byer samt Hobro og omegn.

Få hjælp til behandling af stress med akupunktur

Jeg tilbyder stressbehandling ved hjælp af akupunktur i form af henholdsvis traditionel kinesisk akupunktur samt øreakupunktur. Akupunktur bygger på en holistisk opfattelse af kroppen, hvor man arbejder med at regulere energiblokeringer i kroppen.

Jeg er en registreret RAB-behandler, og du kan derfor være helt tryg ved at få en akupunkturbehandling hos mig. Jeg sørger desuden altid for at tage mig god tid til både dig og din behandling.​

Følgevirkninger ved stress kan også behandles

Det er ikke kun stress, der kan behandles ved hjælp af akupunktur. Jeg har også rigtig gode erfaringer med at skabe ro i tankerne, overskud og overblik og til at hjælpe dig af med følgevirkninger af stress såsom:

  • Dårlig hukommelse
  • ​Dårlig koncentration
  • ​Træthed
  • ​Uro
  • ​Let til moderat depression.

Kontakt mig og bestil en tid til stressbehandling eller hør mere

Du er altid mere end velkommen til at kontakte mig, hvis du kunne tænke dig at bestille en tid til en stressbehandling. Prisen ligger på 500 kr. for en behandling af ca. en times varighed, og da jeg er RAB-registreret, betaler langt de fleste sundhedsforsikringer for akupunkturbehandlingen.

Du er også altid velkommen til at kontakte mig, hvis du har nogle spørgsmål, eller hvis du har brug for at høre mere om behandlingen og om, hvordan jeg kan hjælpe dig.

Hvis du ønsker at bestille en tid til en stressbehandling hos mig, kan du også gøre det via mit online bookingsystem, når det passer dig. Det er både nemt og hurtigt.

Kontakt mig

Jeg besvarer henvendelser inden for 48 timer.
​Felter markeret med * skal udfyldes.

 
 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

Har du spørgsmål eller
​ønsker du at høre nærmere?

Find mine kontaktoplysninger herunder.

Randers Akupunkturhus

Haraldsvej 60, D, 8960 Randers

Klik her for rutevejledning

CVR: 25979362

Kontaktoplysninger

Telefon: 41 28 65 59

E-mail: joern@auningakupunktur.dk

Læs cookiedeklaration her

Telefontider

Mandag - fredag: 08.00 - 16.00

Lørdag og søndag: lukket

Mails besvares alle dage.